Open Dag biljartcentrum

Gepubliceerd op 11 april 2017 om 08:12

Zaterdag 15 april

 

Op zaterdag 15 april doet SBA mee aan de open dagen van "Assen Beweegt".

Op de webstee Assen Beweegt doet de gemeente een oproep aan belangstellenden om het biljartcentrum te bezoeken. Dit is mogelijk van 10:00 - 15:00 uur.

Hoeveel toeschouwers worden verwacht is niet duidelijk. Wel wordt de medewerking gevraagd van de zaterdagochtendclub om evt. aan de bezoekers uit te leggen waarom biljarten zo leuk is, welke spelsoorten er bestaan en op welke wijze kan worden deelgenomen aan onze sport. 

 

Bericht op de site Assen Beweegt

"De biljartsport in Assen wordt in promotie genomen door SBA. In het biljartcentrum Vredeveld aan de Bremstraat 16 in Assen, spelen de aangesloten verenigingen ABC’08, Bellevue en Trianta op verschillende avonden hun onderlinge competities. Trianta speelt op dinsdagavond, Bellevue woensdagavond en de ABC-ers zijn op donderdagavond aan de beurt. Daarnaast zijn er mogelijkheden om aan te sluiten bij andere verenigingen die uitsluitend overdag gebruik maken van de accommodatie.

Tijdens de open dag van 15 april 2017 willen wij laten zien waar we ons zoal mee bezig houden. Hoe leuk de biljartsport kan zijn en vooral ook laten zien dat biljarten niet alleen iets voor mensen op oudere leeftijd en alleen voor mannen is.Vanaf 10:00 uur tot ongeveer 15:00 uur zijn de deuren geopend voor het publiek.

Voor meer info van de biljartsport in Assen, kan men terecht op www.sba.jouwweb.nl."

Maak jouw eigen website met JouwWeb