Bestuur SBA neemt maatregelen tegen overlast fietsen

Gepubliceerd op 22 maart 2017 om 11:58

DEZE MAAND VOOR HET LAATST UW FIETS GRATIS GESTALD IN ONS BILJARTCENTRUM

In de loop der jaren komen als maar meer clubleden met hun fiets naar het biljarten. Op zich natuurlijk heel verstandig en gezond.

De fietsen worden telkens binnen, in de rokersruimte van het biljartcentrum, geplaatst. Inmiddels is het aantal fietsen dusdanig opgelopen dat gezocht wordt naar een andere oplossing.

Het stichtingsbestuur heeft zich hier over beraden en is tot de slotsom gekomen dat hier wat verbeterd moet worden. Haalbaarheid voor een externe fietsenstalling is besproken. Echter één en ander brengt aanzienlijke niet-gebudgetteerde kosten met zich mee.

Daarom is dan ook besloten om op korte termijn stallingsgeld voor de fietsen in de rokersruimte te gaan vorderen.

De nieuwe regeling gaat eind maart van start. Indien u uw fiets binnen wilt blijven stallen, dient uw bijdrage te zijn bijgeschreven op onze stichtingsrekening onder vermelding van uw naam. DE STALLINGSKOSTEN BEDRAGEN € 25,= PER JAAR.

Na ontvangst van de betaling ontvangt u een jaarsticker die duidelijk zichtbaar op de fiets moet worden geplakt. In verband met het aantal te maken stickers vragen wij u, zich even aan te melden bij één van de stichtingsbestuursleden.

 

Stichtingsbestuur

Maak jouw eigen website met JouwWeb