Biljartcentrum per 29 september 2020 weer gesloten

Gepubliceerd op 4 november 2020 om 09:22

Door de uitgeroepen extra CORONA/COVID-19 maatregelen van het rijk heeft het bestuur van SBA, uit oogpunt van onze verantwoordelijkheid voor de gezondheid en veiligheid van iedere biljarter die gebruik maakt van onze accommodatie, besloten om het biljartcentrum Vredeveld tot nader order te sluiten.

Er zullen in deze periode geen biljartactiviteiten plaats hebben.

We hopen erop dat we, uiteraard onder voorbehoud, op ergens in januari 2021  de accommodatie weer in gebruik kunnen nemen.

 

De nieuw afgekondigde maatregelen van 3 november zorgen ervoor dat het biljartcentrum opnieuw voor een langere periode gesloten zal zijn voor alle biljartactiviteiten.

Op 3 november zijn er nieuwe, verzwaarde maatregelen afgekondigd, welke op woensdag 4 november 2020 om 22:00 uur ingaan.

De tekst van de persconferentie luidt als volgt: "Samen is het ons gelukt om de stijging van het aantal besmettingen te doorbreken. We zijn op de goede weg, maar het gaat nog te langzaam. De cijfers moeten sneller dalen om overbelasting van personeel in de ziekenhuizen te voorkomen en om de kwaliteit van de zorg voor alle patiënten te garanderen. Ook willen we de weg terug naar meer vrijheden in ons dagelijks leven bespoedigen. Het kabinet heeft daarom besloten om voor de komende 2 weken, bovenop de huidige gedeeltelijke lockdown, extra maatregelen in te stellen."

In de tussentijd: pas goed op elkaar en blijf gezond!

 

Onderstaande mail is op 13 oktober verzonden naar de aangesloten verenigingen.

 

Op 13 oktober hebben jullie waarschijnlijk allemaal kennis genomen van de strengere maatregelen die de regering moesten nemen tav het Corona beleid.

Sinds twee weken hadden we de deuren van ons biljartcentrum al gesloten gehouden voor alle activiteiten (tot 20 oktober).

Gezien de nieuwe regels komen daar komen nu minstens 4 weken bij.

 

Dat betekent dat wij zeker tot 17 november de deuren van het biljartcentrum niet kunnen openen.

 

Vanuit SBA kunnen we alleen maar zeggen dat we het zeer spijtig vinden dat we zo getroffen worden bij de uitoefening van onze favoriete bezigheid.

Daar staat tegenover dat we de gezondheid en veiligheid voor iedereen boven alles stellen!

 

We zullen we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

 

met vriendelijke groeten

bestuur SBA

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.