Biljartcentrum opent deuren tijdens NOC/NSF Nationale Sportweek !

Gepubliceerd op 9 september 2022 om 14:54

Ontdek wat de biljartsport met je doet!

Stichting Biljartsport Assen (SBA) geeft bezoekers de gelegenheid kennis te maken met de biljartsport tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek!

 

 

Zoveel mogelijk Nederlanders laten genieten van sporten en sportief bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september 2022 om draait. Juist nu is dat belangrijk. De sportdeelname is namelijk als gevolg van de coronacrisis drastisch afgenomen en nog lang niet terug op het oude niveau. Onder jongeren is de terugloop relatief het grootst. Dit terwijl voldoende beweging juist zo gezond voor je is.

SBA grijpt de Nationale Sportweek aan om zoveel mogelijk mensen te laten (her)ontdekken wat de biljartsport met je doet.

 

Tijdens de Nationale Sportweek opent SBA de deuren zodat alle inwoners van de gemeente Assen zelf kunnen ontdekken wat de biljartsport met je doet. Biljarten is een sport voor alle leeftijden. Samen biljarten geeft meer effect.

Doe mee!

 

SBA bestaat uit meerdere biljartverenigingen, die tijdens de Nationale Sportweek op vrijdag 23 september van 11:00 - 16:00 uur gezamenlijk een open dag organiseren. Kom langs en maak kennis met de biljartsport door bijvoorbeeld je eerste les te krijgen. 

Biljartcentrum Vredeveld is gevestigd aan de Bremstraat 16 in Assen. Kom langs, de koffie staat klaar!